Rezultati ankete
Ali si v novem letu obetate gospodarski preboj ali še eno leto stagnacije?
PREBOJ; Slovenija je dosegal dno, zato je lahko le bolje.
13
STAGNACIJO; kljub menjavam, elita ni sposobna sprožiti rasti.
92
Skupaj odgovorov: 105

anketa - gospodarstvo v novem letu

Komentarji
Slavko Pezdir
Z isto vodstveno garnituro v vladi, pravosodju, nadzornih svetih in upravah, ki nas je oropala za milijarde evrov, zdaj pa nas ropa še z novimi davki, nam ni rešitve. S svojim neznanjem in kleptomanijo nam lahko zagotavljajo ne stagnacijo ampak zgolj in samo nazadovanje za vso Evropo in svetom.
04.01.2014, ob 18:53
Nerima Medjugorac
Slovenija nima politikov, ki bi bili sposobni nekaj narediti za to državo. Ti dosedanji skrbijo samo za svojo blaginjo in v tem so brezkončni.
02.01.2014, ob 13:50
Iztok Majhenič
Vzvod gospodarskega razvoja je na žalost še vedno v rokah politike. Dokler politika ne bo s pravimi davčnimi spodbudami olajšala gospodarstvo ter omogočila večje financiranje in kreditiranje gospodarstva bo šlo samo še dol. Zmanjševanje socialnega stanja delavcev zagotovo ni način za dejansko gospodarsko rast. Skratka, tudi gospodarstvo bo zacvetelo, ko bomo politko v gospodarstvu opleli, saj trenutno politika gospodarstvo duši in ne spodbuja. O tujih investicija pa politika sploh ne razmišlja.
02.01.2014, ob 06:59
Franc Prešeren
Ta režim nima vizije, sposobnosti in znanja, kako organizirati življenje v državi tako, da bo vsak državljan imel možnost prispevati k blagostanju vse družbe. Kako bi državljani imeli delo in prispevali k svojemu in občemu blagostnju. Dokler se v družbi ne bodo zgodile korenite spremembe, bo ta država žalosten zgled, kako se ne sme voditi državo in urejati družbene odnose. Prodali bodo vse državno premoženje, tudi infrastrukturo. Postali bomo odvisni od tujcev, ki bodo posesali vse bogastvo ...
01.01.2014, ob 16:53
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje