Rezultati ankete
Se vam zdi višina prihodkov vodstva slabe banke (DUTB) upravičena?
DA, mednarodni strokovnjaki si zaslužijo mednarodno primerljive plače.
100
DA, odgovorna naloga zahteva tudi ustrezno nagrado.
45
NE, v slovenskem okolju so tako visoke plače nehigienične.
227
NE, ker še niso pokazali, s čim naj bi si jih sploh zaslužili.
538
Skupaj odgovorov: 910

anketa - dutb

Komentarji
Florian Margan
Z nobenim delom niso dokazali, da si to zaslužijo. Peljejo Slovenijo v pogubo!
15.12.2014, ob 12:38
Franc Prešeren
Kaže, da so sem prišli le zaradi visokih plač, nagrad in drugih privilegijev, delo in rezultati pa so zanje drugotnega pomena. Njihove pogodbe bi morale vsebovati klavzule, da najprej delo, potem jelo. Tu pa je najprej jelo, dela ni nikjer. Tudi sicer bi se morali izkazati z delom, znanjem in rezultati, če teh ne bi bilo pa bi morali vrniti vse. A kaj hočemo, pred raznimi samozvanimi strokovnjaki smo vsi majhni, ker ne vemo, kaj se skriva za belimi srajcami in kravatami.
15.12.2014, ob 10:54
Marjan Ogrin
Če so sami taki strokovnjaki, ki si zaslužijo tako visoke plače, zakaj so potem zapravili že toliko denarja za zunanje svetovalce, spet "strokovnjake"?
12.12.2014, ob 12:47
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje