Rezultati ankete
Ali Slovenija potrebuje slabo banko?
DA, kljub pomanjkljivostim je to najboljši model sanacije bank.
69
Sredi okrevanja ne moremo zamenjati ključnega orodja v boju proti krizi.
33
NE, slaba banka se je izkazala za predrago in neučinkovito.
324
Skupaj odgovorov: 426

Revoltirana anketa - slaba banka in Slovenija

Komentarji
Franc Prešeren
Nimamo že dovolj slabih bank, ki jih je bilo večkrat treba dokapitalizirati z javnim denarjem? DUTB se je izkazala za zares slabo banko z vsemi anomalijami prav na začetku. Že ekipa je bila nesrečno izbrana, ker je najprej poskrbela za svoje privilegije in privilegije prijateljev. Ob tem ne vemo, ali deluje v interesu tega naroda. Ni nadzora, prodaja vse počez, brez utemeljitve, ali bodo podjetja in banke končali v dobrih rokah. Vse to so dileme, ki jih vnaprej niso razrešili.
09.03.2015, ob 08:17
Dušan Mirić
Slaba banka je alibi za krajo tisočletja v Sloveniji in je razen tatov slovenskega premoženja in njihovih plačancev ter seveda politike, ki je to omogočila, ne potrebuje nihče! To je legalizacija tatvin vseh sort strankarskih veljakov in je kot taka proti ljudem, pokradenim Slovencem!
07.03.2015, ob 15:28
Boris Pasch Wallersberg
Slaba banka je slaba za ljudstvo. Mislim, da vsi vemo, zakaj jo je politična elita ustanovila. Imamo v Sloveniji zgolj po naključju "preluknjano" zakonodajo? So naši uradniki neuravnovešeni? So kdaj zavrnili samopašne male birokrate v EU, ki so zahtevali, da moramo biti bolj papeški od papeža? Zakaj so takoj ukinili delavske svete, ki jih v Nemčiji podjetja morajo imeti? Če je res 5 odstotkov tega, kar je objavila Mladina v prispevku Veliki rop, mi zmanjka besed za ogorčenje.
05.03.2015, ob 16:04
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje