Rezultati ankete
Ali podpirate predvideno prodajo Telekoma?
DA, vlada ni sposobna upravljati s podjetjem in ga izčrpava.
215
NE, izgubili bomo dobičkonosno strateško družbo.
375
Skupaj odgovorov: 590

Revoltirana anketa - prodaja Telekoma

Komentarji
Ivan Špegel
Da, podpiram prodajo Telekoma Slovenije. V Sloveniji je treba prodat vsa podjetja, od Telekoma, do Zavarovalnice Triglav in NLB, saj živimo v globalnem kapitalizmu, časi socializma se ne vračajo več., Treba se je sprijazniti z usodo, državljani Slovenije.
09.06.2015, ob 09:49
Boris Mitrovič
Če kdo sam zase oceni, da takšnega podjetja (in tudi drugih) ni sposoben kvalitetno in odgovorno upravljati, naj ga ne proda, ampak naj odstopi in svoje mesto prepusti drugim.
09.06.2015, ob 09:03
Franc Prešeren
Zagotovo ne podpiram. Podpiram pa prodajo našim državljanom kot malim delničarjem ali preoblikovanje Telekoma v podjetje z notranjimi lastniki - zaposlenimi. Telekom ne izvaža, zato ne potrebuje »strateškega« partnerja. Posluje na slovenskem trgu z večinsko slovenskim prebivalstvom, podjetji in javnimi ustanovami. Če se kdo boji vpliva politike, ga v takšnem Telekomu ne bo. To je model, ki bi ga morali uporabiti tudi v drugih primerih privatizacije.
07.06.2015, ob 06:20
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje