Na treh zaporednih srečanjih bomo poskušali razumeti kako na nas vpliva preteklost in se osvoboditi vseh nepotrebnih bremen, da bomo lažje in bolj sproščeno živeli danes, zaupali v življenje in ljubeče kreirali prihodnost.


Predavanja bodo potekala v čitalnici Študentskega kampusa na Pivovarniški ul. 6 v Ljubljani (rdeča hiša ob Pivovarni Union), in sicer 14., 21. in 28. septembra 2017 od 18:00 do 20:00 ure. Več si lahko pogledate na http://ucenjezazivljenje.si/preteklost-sprejeta/

Glasovanje je zaključeno.

S podpisom tega kupona dovoljujem, da Delo, d.o.o. kot upravljalec zbirk osebnih podatkov, posredovane osebne podatke zbira, hrani in obdeluje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljujem, da se navedeni osebni podatki obdelujejo v zbirkah Dela, d.o.o. ter se uporabljajo za namene profiliranja strank, izvajanja bonitetnih programov in izvajanja drugih trženjskih aktivnosti, vključno z nameni neposrednega trženja produktov in storitev Dela, d.o.o. z njo povezanih družb. Navedene osebne podatke lahko Delo, d.o.o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadarkoli zahteva vpogled, prepis, popravek, blokiranje ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Delo d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).