Rezultati ankete
Kaj menite o kandidaturi Alenke Bratušek na položaj podpredsednice evropske komisije, pristojne za energetsko unijo?
Morali bi biti ponosni, da imamo komisarko na tako pomembnem položaju.
402
Vlada bi morala uporabiti vse vzvode za preprečitev njenega imenovanja.
446
Vseeno mi je, že tako se vsi preveč ukvarjamo z njeno kandidaturo.
199
Skupaj odgovorov: 1047

Anketa - komisarska Bratušek

Komentarji
Janez Novak
Zanimivo bo videti, kaj se bo zgodilo v primeru, da bo AB KPK, spoznal za krivo, koruptivno. Torej v Bruslju bodo imeli komisarko iz dežele, ki jo je obsodila, da je nemoralna, neetična in koruptivna. Sedaj tako izgleda kot, da je Bruselj za AB nek političen azil, oziroma beg pred KPKjem! Res čudna situacija!
24.09.2014, ob 21:24
Franc Prešeren
Procedura imenovanja komisarja bi morala biti določena. Ne bi se dogajala takšna kruhoborska presenečenja. Vsekakor ni primerno, da sedanja vlada ni imenovala komisarja. Odhajajoča je lahko opravljala le tekoče posle, imenovanje komisarja najbrže ne sodi med tekoče posle.
23.09.2014, ob 07:08
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje