Rezultati ankete
Koga bi volili na ameriških predsedniških volitvah?
Hillary Clinton
237
Donald Trump
386
Skupaj odgovorov: 623

Revoltirana anketa - ameriške volitve Trump in Clinton

Komentarji
Boris Klinar
Absolutno za Trumpa.
08.11.2016, ob 16:59
Marjan Jordan
Ni pokvarjen politik!
04.11.2016, ob 15:09
Andrej Novak
Tale anketa ni veljavna. Kandidatov je po meni dostopnih informacijah pet (5). Zelo žalostno in za demokracijo vsekakor precej škodljivo dejstvo pa je, da tudi marsikateri Američan tega ne ve.
04.11.2016, ob 14:30
Ferdinand Trošt
Teoretično imata oba enake možnosti. Sodeč po intimi Američanov ima prednost Trump.
03.11.2016, ob 22:18
Andrej Trošt
V anketi manjka tretji odgovor: oddal bi neveljaven glas.
03.11.2016, ob 18:10
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje