Rezultati ankete
Je Cerarjeva vlada še sposobna voditi državo?
DA, a s takšnimi koalicijskimi partnerji pač ne gre brez zapletov.
257
DA, toda potrebuje korenito prevetritev ministrskega zbora.
129
NE, vlada je povsem neučinkovita, čas je za predčasne volitve.
312
Skupaj odgovorov: 698

revoltirana anketa - usoda cerarjeve vlade

Komentarji
Franc Prešeren
Ta vlada ima to smolo, da je državo prevzela, ko je bila na dnu kot Titanik. Politiki, ki so prej zafurali državo, jo zapufali in delovali le v svojem interesu, jo sedaj kritizirajo in brusijo nože ob upanju na predčasne volitve. To ni hvala tej vladi, le prikaz stanja. Vsekakor ima nekaj nesposobnih ministrov v svoji sestavi. Napravila je tudi nekaj napak, za katere, upam, da se jih zaveda. Vsekakor boljša ta vlada kot marsikatera v preteklosti.
08.12.2016, ob 07:10
Ferdinand Trošt
Po javnem obveščanju sem premalo obveščen o bistvu stvari, da bi lahko ocenjeval delo vlade. Vedno je nekaj skritega.
03.12.2016, ob 21:10
Vili Premzl
Vlada ni bila v dveh letih sposobna niti ene strukturne reforme, vodi jo javni sektor, ki ne bo prilagodil vloge, kot jo ima v Švici in Nemčiji, kjer njihove plače po zakonu zaostajajo v primerjavi z gospodarstvom za 20%, preizkusna doba 3 leta, napredovanje pa le na novem, zahtevnejšem delovnem mestu. Enako velja za zdravnike v javnem zdravstvu.
01.12.2016, ob 16:40
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje