Rezultati ankete
Kaj po vašem mnenju najbolj ogroža Slovenijo?
Nesposobnost vlade izpeljati strukturne reforme.
261
Rastoči baloni na finančnih trgih.
57
Zaostrovanje med EU in Rusijo.
23
Naraščajoča nestabilnost v evropski soseščini.
42
Množične migracije v Evropo.
107
Slovenija ni posebno ogrožena država.
94
Skupaj odgovorov: 584

revoltirana anketa - slovenija v letu 2017

Komentarji
Ida Tepej
Vplivi na vlado so mnogostranski. Vsi pomembneži želijo čim več zase in čim manj za nas ostale, navadne državljane. Marsikatera oseba ne sodi v vlado, ker je vanjo prišla po strankarski poti. Neodvisen, reven državljan pa šteje v naši državi zelo malo. Res pa je, da smo lahko zelo zadovoljni, da je socialno zavarovanje pravi božji blagoslov. Posebno za najrevnejše. Marsikateri državljan bi bil že pokopan, če ne bi imel tega socialnega "blagoslova".
11.01.2017, ob 18:22
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje