Rezultati ankete
Je Slovenija ravnala pravilno, ko je pred desetimi leti prevzela evro?
DA, to je okrepilo našo finančno stabilnost.
243
NE, saj smo z evrom izgubili monetarno suverenost.
106
DA, s tem je še spodbudila izvozno naravnano gospodarstvo.
93
NE, evro je projekt vodilnih članic EU za podrejanje evropske periferije.
206
Skupaj odgovorov: 648

Revoltirana anketa - prevzem evra

Komentarji
Anton Kolenc
Če ne bi imeli evra, bi imeli zelo veliko inflacijo in tako bi posredno bivši oblastniki - partijci - pokupili vse premoženje za drobiž.
08.02.2017, ob 10:08
Marko Vuk
Z izgubo monetarne suverenosti smo se odrekli najpomembnejšemu instrumentu ekonomske politike, kar nas je vse od 2008 naprej hudo teplo.
04.02.2017, ob 23:14
Ferdinand Trošt
Evro imamo vsi radi, praktičen je. Za nas pa ekonomsko kot mera vrednosti ni dovolj koristen. Veliko prezgodaj smo ga sprejeli.Zaradi njega en del gospodarstva propada prehitro.
02.02.2017, ob 18:38
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje