Rezultati ankete
Kakšno vlogo bi morala odigrati država pri reševanju Cimosa?
SDH in DUTB, torej država, naj sama prestrukturirata podjetje.
98
Čim prej bi se morala popolnoma umakniti iz lastništva Cimosa.
153
Prizadeva naj si za ohranitev podjetja, a ne za vsako ceno.
86
Skupaj odgovorov: 337

revoltirana anketa - cimos in država

Komentarji
Ambrož Demšar
Država bi morala odigrati isto vlogo kot pri NLB. Umakniti se. Politiki so bili vedno najslabši gospodarji.
28.02.2017, ob 16:12
Ferdinand Trošt
Za Cimos je lahko reči, da državna pomoč ni bila uspešna; lahko je reči, da je vodenje šibko; glavni razlog, ki ga nihče ne omenja, je, da je naša valuta za slovenske razmere precenjena in da Cimos na trgu prejema premajhen prihodek in dohodek.
23.02.2017, ob 22:48
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje