Rezultati ankete
Bi morali tudi v Sloveniji opraviti primerjalni test živil, da bi ugotovili, ali je hrana slabše kakovosti kot drugod?
Nujno, neodvisni testi so bolj zanesljivi od zagotovil trgovcev.
336
Bilo bi primerno, saj o kakovosti hrane potrošnik ve premalo.
57
Ni potrebe, kupec zna že zdaj presoditi, kaj je dobro zanj.
27
Skupaj odgovorov: 420

revoltirana anketa - kakovost hrane

Komentarji
Franc Prešeren
Testiranje živil bi moralo biti kontinuirano in stalno. Industrijsko kmetijstvo, industrijska predelava živil z uporabo kemičnih sredstev, nujno potrebuje učinkovit nadzor. Človeška čutila se zlahka preslepi, zato je nenavadna reakcija direktorja za varno hrano. Ravno ta institucija je odgovorna za zdravje državljanov. Bolj zdrava hrana, manj obiskov zdravnika.
07.03.2017, ob 06:22
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje