Rezultati ankete
Bo Evropska unija po brexitu na boljšem ali na slabšem?
Na boljšem, Britanija je v zadnjih letih le zavirala njen razvoj.
156
Na slabšem, saj bo Unija izgubila pomembno in vplivno članico.
141
Po odhodu Britanije se ne bo nič bistvenega spremenilo.
133
Britanci bodo ugotovili, da se brexit ne izplača, zato ga bodo preklicali.
67
Skupaj odgovorov: 497

revoltirana anketa - brexit in evropska unija

Komentarji
Ferdinand Trošt
Na slabšem bodo vsi, Anglija in Evropska unija. Tokrat ne odloča ekonomija, temveč kratkoročna politika. Za brexit sta odgovorni obe strani, ki zahtevata še nemogoče.
31.03.2017, ob 16:01
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje