Rezultati ankete
Komu najbolj zaupate glede načrtov gradnje drugega tira?
Predsedniku vlade Miru Cerarju.
130
Ekonomistu Jožetu P. Damijanu.
198
Pobudniku referenduma Viliju Kovačiču.
130
Nikomur od naštetih.
217
Skupaj odgovorov: 675

Revoltirana anketa - 2. tir

Komentarji
Tina Kolar
Spet se nenormalno mudi. To je jasen znak, da je v ozadju kraja davkoplačevalskega denarja kot pri TEŠ6. Cmerar, nehaj nas že imeti za norce. Če gremo v to, se bo zgodil drugi TEŠ6.
20.05.2017, ob 22:17
Drago Babič
Zakon mora pasti.
20.05.2017, ob 06:31
Boris Živec
Članek sicer povzema pregled aktivnosti in namene oblasti, nikakor pa se ni mogoče strinjati z verodostojnostjo posameznih izjav. Npr. neresnična je izjava: "Madžarska želi prvič v zgodovini preusmeriti blagovne tokove preko Slovenije." Naj ti strokovnjaki razložijo, kje so pa potekali do sedaj in zakaj se je potem gradila železnica preko Hodoša in avtocesta. Kot drugo pa bi bilo zanimivo prisluhniti obrazložitvi, kako bo država vplivala na logiste pri izboru blagovne poti.
18.05.2017, ob 11:48
Pogoji komentiranja
Spoštovani komentatorji!
 
Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.
 
Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.
 
Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.
Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.
Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.
 
Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela
Utemelji svoje mnenje